Smluvní podmínky

 

Poslední změna: 6. 1. 2024

Váš přístup a používání služby qizy.cz je podmínkou přijetí a dodržování těchto podmínek. Tyto podmínky se vztahují na všechny návštěvníky, uživatele a jiné, kteří mají přístup nebo službu používají.

Svým přístupem nebo použitím služby souhlasíte, že jste vázáni těmito podmínkami. Pokud nesouhlasíte s jakoukoli částí podmínek, stránky qizy.cz opusťte.

Služba

Qizy je bezplatný zábavní portál, který poskytuje svým návštěvníkům zábavné a vědomostní kvízy, testy. Veškerý obsah stránek a výsledky kvízů a testů slouží primárně k pobavení a nejsou vytvořeny k tomu účelu, aby poskytovaly skutečné informace.

Účet

Stránky lze využívat bez jakékoliv registrace a přihlášení k účtu je plně dobrovolné. Probíhá pomocí aplikace Facebook.

Nesete odpovědnost za zajištění hesla, které používáte pro přístup ke službě a pro všechny činnosti nebo činnosti v rámci svého hesla, zda je vaše heslo je s našimi službami nebo služby třetích stran.

Přihlášeným uživatelům můžeme zpracovávat jejich výsledky testů, připisovat bodová ohodnocení za sdílení, aktivitu či výsledky v testech. Přihlášení uživatelé taktéž souhlasí se zveřejnění jejich dosažených bodů, výsledků a aktivit na stránkách Qizy.cz a zasláním informačního emailu (max. 2x / rok).

Zrušení účtu a výmaz veškerých uložených informací o uživateli lze provést ze svého účtu nebo odkazem v zápatí informačního emailu.

Odkazy na jiné stránky

Naše služby mohou obsahovat odkazy na webové stránky nebo služby třetích stran, za škody nebo ztráty způsobené v souvislosti s používáním nebo spoléhání se na takový obsah, zboží nebo službu, neneseme zodpovědnost. Důrazně doporučujeme, abyste si přečetli podmínky a zásady ochrany soukromí jakýchkoli webových stránek či služeb třetích stran, které navštívíte.

Obsah

Některé kvízy mohou obsahovat některá volně šiřitelná díla, především grafické dekorace pod licencemi Free a CC a díla vytvářená umělou inteligencí. Jako zdroje mohou být používány servery Pixabay.com,  Freepik.com, Publicdomainpictures.net, Pexels.com.

Užití obsahu

Je zakázáno bez předchozího souhlasu provozovatele Qizy.cz jakékoliv další šíření obsahu na vlastních stránkách bez viditelného uvedení zdroje a odkazu na stránky Qizy.cz. V případě jiného publikování nás kontaktujte.

Rozhodné právo

Tyto podmínky se budou řídit a vykládat v souladu s právními předpisy České republiky.

Neschopnost prosadit právo nebo ustanovení těchto Podmínek nebude považováno za vzdání se těchto práv. Pokud se některé ustanovení těchto Podmínek shledáno neplatným nebo nevynutitelným soudem, zbývající ustanovení těchto podmínek zůstávají v platnosti.

Změna

Vyhrazujeme si právo, dle vlastního uvážení, upravit nebo nahradit tyto podmínky kdykoliv.

Tím, že vstoupíte, nebo využíváte našich služeb, vyjadřujete tak souhlas s těmito podmínkami. 

Kontakt

Máte-li nějaké dotazy a návrhy, kontaktujte nás na podpora[@]qizy.cz nebo pomocí kontaktního formuláře.

Provozovatel stránek

Jan Ondruch – Clonet Computers, IČ: 72346906, DIČ: CZ7302044134, K. H. Máchy 91, 76502 Otrokovice,  www.clonet.cz

Mapa stránek

Mapa stránek Qizy je zobrazitelná zde

Zavřít reklamu